Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Wie kan met met het volgende helpen?

  • M.

    Hallo, wie kan mij helpen aan adressen van buitensportbedrijven in overijssel..

    Ik wil graag verhuizen naar die omgeving….. het liefst wil ik daar verder in de buitensport.. ( helpen met abseilen, mountainbiken, kanoen, klimmen, etc..)

    wie kan me hieraan helpen…. adressen.. info…. en alle tips zijn van harte welkom

    Groetjes M.

  • Ruben

    zijn er bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in als die activiteiten te samen? Ik hoop dat hier iemand op reageerd, want daar ben ik dan zelf ook wel naar geïntresseerd. Zelf doe ik graag wat aan mountainbiken en heb ook geklimt.

  • M.

    Hai Ruben..

    Er zijn zeker bedrijven die zich specialiseren in al deze activiteiten.. het gaat hier vaak om, om bedrijven, scholen, vrijgezellenfeesten… die kunnen zich hier voor opgeven voor een dag , een week, en zelfs wel langer… ik kan ej zo een aantal adressen geven, nu denk jij vast waarom vraagt zij er dan naar.. nou ik heb veel contact met deze bedrijven op genomen, maar vaak is hget vakantie werk, vrijwilligerswerk, of op oproep basis…. ik ben echt op zoek naar een fulltime baan..

    Liefs F.

  • Ruben

    Ik snap je het nu. Kan je helaas niet aan een adres helpen, maar wie weet schiet me nog wel iets te binnen of kom ik iets tegen. (you never know).

    liefs R.