Uw eigen Online warenhuis in wonen, Naast uw eigen winkel,Veel mogelijkheden heeft de online bezoeker in een compleet nieuw concept van De Royal Furniture Group.

Met trots kunnen we melden dat De Royal Furniture Group een landelijke primeur heeft van online shoppen.

Ruime keuze met miljoenen aan voorraad en met een goede trendy smaak in de nieuwste woon ideeën vindt u in een van onze online woonshops.

Misschien wel in die van U! Deze woonshops worden gevoed uit de De Royal Furniture Group (MASTERSHOP) Online shoppen is veel meer dan alleen bestellen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn tevens zo belangrijk dan omzet. We zijn elke dag bezig om ons kwaliteitsbeleid en servicebeleid nog verder te verbeteren.

Dat is onze uitdaging en uit eindelijk de kroon op ons werk.

We zoeken nog een aantal partners (shophouders), in Nederland. Elke shop wordt volledig door De Royal Furniture Group ondersteund en onderhouden!

De Bezoekers die op de hoofdpagina De Royal Furniture Group.nl komen worden via de postcode naar de dichtstbijzijnde webshop gelinkt.. Landelijke bekendheid door gezamenlijk netwerk. Beperkte inschrijving per postcode gebied.

De Royal Furniture Group zoekt nog een aantal geïnteresseerde ondernemers die zich wil aansluiten in ons succesvolle netwerk..

Met weinig tot geen investering verzorgd De Royal Furniture Group dat u een goede omzet creëert.

De Royal Furniture Group verzorgd verder werkelijk alles voor u zoals:

Uitleveren ,Monteren, Betalingsverkeer, Service, Nieuwsbrieven,

inclusief alle bijhorende garantie en service zo kunnen we spreken over een geweldige aanbod. Graag nodigen wij u uit om te kijken op onze website:

WWW.DEROYALFURNITUREGROUP.NL

klik op inschrijfbrochure om te downloaden en te beoordelen van uw bevindingen.

sluit u zich aan bij Royal Furniture Group dan zal er persoonlijk contact met u worden opgenomen en ontvangt u na akkoord een officieel deelname -certificaat .

Ook kunt u zich aanmelden via de :

info@deroyalfurnituregroup.nl

Afd verkoop.

E.Bierling

Tel: 06-57032553

Met vriendelijke groet,

De Royal Furniture Group.